Uitstappen kinderenUitstappen volwassenen

Tennis – minigolf – pit-pat

Iedereen is welkom in “Pannebaaltje”: Pannebaaltje bestaat al meer dan 60 jaar in De Panne. Dit op een boogscheut van het strand, tussen de duinen. Pannebaaltje is vooral een familieclub, waar iedereen welkom is. Naast tennissen, kan je er ook PitPat, of minigolf spelen. Daarnaast is er een speeltuin, petanquebanen en een ping-pong tafel en kan je genieten van een drankje op het terras.

Tennis

Tennis Pannebaaltje beschikt over 8 terreinen in gemalen baksteen. U kunt terreinen per uur reserveren. Reserveren kan ter plaatse of via telefoon.

12 euro per terrein per uur

Minigolf

In Pannebaaltje kan u minigolfen in een unieke en mooie omgeving, de enige golf van de gemeente. Het parcours is gelegen tussen de duinen en bomen, en bestaat uit 18 holes. De ene al wat moeilijker dan de andere. Golfsticks voor kinderen beschikbaar.

4 euro per persoon

Pit-pat

Nog nooit van ‘pit-pat’ gehoord? Pit-Pat is vergelijkbaar met minigolf, maar dan op tafels. Met een stok, is het de bedoeling om het balletje in het doel te krijgen. Elk van de 18 tafels beschikt over verschillende hindernissen.

4 euro per persoon

OPENINGSUREN

  • Open van april tot eind september
  • Open van 10u00 tot …

CONTACT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.