Een appartement huren in De Panne

Appartement huren in De Panne

Wil je een appartement huren in De Panne? Een uitstekende keuze! De Panne, gelegen aan de Belgische kust net voor de Franse grens, heeft enorm veel troeven om je een heel fijne tijd te bezorgen.

Ben je iemand die graag rustige wandelingen maakt? Tussen De Panne centrum en de Franse grens ligt het natuurreservaat ‘De Westhoek’. Dit natuurreservaat van ca. 340 hectaren groot, is het oudste natuurreservaat van Vlaanderen. Ook voor de wandelaars die graag resten van Wereldoorlog II bekijken, zijn er speciale dingen te zien: op het strand van Zuydcoote, net over de Franse grens, zijn bij springtij nog verschillende wrakken uit de Tweede Wereldoorlog te bekijken op het strand.

Het levendige centrum van De Panne is erg gezellig met vele winkeltjes en een groot aanbod aan restaurants. Er worden wekelijks verschillende markten georganiseerd en flaneren over de prachtige Esplanade met het majestueuze standbeeld van Leopold I is werkelijk héérlijk! Twijfelen over een appartement huren in De Panne? Don’t!

Ook gezinnen met kinderen vinden perfect hun gading want De Panne is gekend voor zowel Plopsaland als Plopsaqua.

Appartement huren De Panne

Wist je trouwens dat De Panne het meeste zonuren telt van alle Belgische gemeentes? En als de zon zich dan toch eens achter de wolken verschuilt, dan kan je je uitleven in het zwembad in ons appartementencomplex. Een appartement huren in De Panne is dus altijd een schot in de roos. Aarzel dus niet en reserveer ons appartement met zeezicht in De Panne. Het modern appartement beschikt over 2 slaapkamers, een afgesloten parkeerplaats en een verwarmd zwembad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.